Zoek in de site...

Diensten

Jouw tekst laten controleren

Je kunt gebruikmaken van diverse diensten: je kunt je eigen geschreven of vertaalde teksten laten nakijken, op weg geholpen worden door een schrijfcoach of een workshop volgen om je schrijfvaardigheden aanzienlijk te verbeteren.

Experts in schriftelijke communicatie, experts op jouw vakgebied

Bij onze tekstredactie ben je verzekerd van de inzet en expertise van gespecialiseerde redacteuren en schrijfcoaches. Zo hebben wij zeer ervaren specialisten op het gebied van Health, Medtech,  Life Sciences en Food in ons team. Binnen deze groep hebben enkele redacteuren zich gespecialiseerd in het redigeren van wetenschappelijke artikelen voor gerenommeerde tijdschriften. Ook kun je bij ons terecht met teksten met een juridische inslag en teksten op het gebied van onderwijs en HR.

Onze diensten op een rij:

  • Tekstredactie

Heb je zelf een tekst vertaald en wil je deze laten nakijken door een professionele redacteur? Of heb je een tekst opgesteld in een andere taal en wil je deze laten nalezen door een moedertaalspreker? Onze ervaren redacteuren zorgen ervoor dat je een heldere en doeltreffende tekst ontvangt. In elke gewenste taal. Dat gaat van een taalkundige controle tot een grondige wetenschappelijke eindredactie door een native speaker.

Wil je je academische schrijfvaardigheid verder ontwikkelen, zodat je wetenschappelijke teksten niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook de juiste overtuigingskracht hebben? Dan is de module Get Published van onze afdeling Academische Communicatie iets voor jou.

  • Tekstscreening

Je hebt hard gewerkt aan je tekst, maar weet je zeker dat deze zijn doel bereikt? Wij kijken graag naar de doeltreffendheid van jouw tekst. Zo zorgen we er samen voor dat je wervende tekst ook echt wervend is en je informatieve tekst ook echt informatief.

  • Tekstcoaching

Bij tekstcoaching werk je samen met een van onze redacteuren aan jouw tekst. Dit is bij uitstek een dienst op maat. Zo is het mogelijk om niet alleen gedurende het schrijven van één tekst, maar bijvoorbeeld voor een jaar of zelfs voor onbepaalde tijd te worden bijgestaan door een van onze tekstcoaches.

  • Schrijf- en redactieworkshop

Wil je zelf teksten schrijven of redigeren? Dan is onze schrijf- en redactieworkshop iets voor jou. Onze ervaren redacteuren leren je graag meer tekstopbouw, stijl, register, grammatica, interpunctie, etc. Zo leer je niet alleen om kritisch naar je eigen teksten te kijken en deze zelfstandig te verbeteren, maar ook om het schrijfwerk van collega’s te beoordelen en zo nodig te redigeren.

Overige diensten

Heb je een project waarbij je onze redactionele ondersteuning kunt gebruiken, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wil je voor jezelf of jouw afdeling een op maat gesneden dienst of heb je een project waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Wij denken graag met je mee. Je kunt contact met ons opnemen via:

T: 06-27821849
E: vertaalservice@into.ru.nl


Meer informatie en opdrachten

Wilt u meer informatie of hebt u een opdracht? Neemt u dan contact met ons op:

T: 06-27821849
E: vertaalservice@into.ru.nl