Zoek in de site...

Diensten

  • Simultaan tolken

Bij een internationaal congres wordt vaak gewerkt met een simultaan tolk. Deze tolk vertaalt terwijl de spreker aan het woord is. Zo missen de aanwezigen niets van een congres en kunnen ze zelf actief meedoen aan discussies en werkgroepen.

  • Consecutief tolken

Een consecutief tolk wordt doorgaans ingezet bij gesprekken met enkele deelnemers, zoals evenementen, trainingen en persconferenties. De tolk geeft een samenvatting van wat gezegd wordt, terwijl de spreker korte pauzes inlast in zijn verhaal.

  • Gesprekstolken

Als er slechts voor enkele gespreksdeelnemers getolkt hoeft te worden, wordt doorgaans een gesprekstolk ingezet. Denk hierbij aan de overdracht van je huis bij de notaris of een belangrijk consult in het ziekenhuis. De tolk fluistert de luisterende partij de vertaling in en wordt daarom ook wel fluistertolk genoemd.

  • Tolken gebarentaal

Ook als je behoefte hebt aan een tolk gebarentaal, ben je bij onze Tolkenservice aan het juiste adres. Onze ervaren gebarentolken zorgen ervoor dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Wist je trouwens dat je bij ons ook een training gebarentaal kunt volgen?

  • Overige diensten

Heb je een situatie waarbij de inzet van een tolk of taalspecialist nuttig zou zijn, maar weet je niet goed wat de beste oplossing is, neem dan contact op met onze Tolkenservice. Met onze ruime ervaring stellen wij de juiste vragen en komen we zo voor elke situatie met een passende oplossing.


Tolkenservice

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail: vertaalservice@into.ru.nl. Je hoort spoedig van ons.

Aanvragen en opdrachten

Heb je een aanvraag of een opdracht? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen:

Contact vertaalservice

Of bel: 06-27821849