Zoek in de site...

Vertalingen

Je kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit alle talen. Onze moedertaalvertalers hebben niet alleen een uitstekende talenkennis, maar ook een achtergrond binnen een of meerdere specifieke vakgebieden, zoals het medische of juridische.

>> Vraag hier direct je vertaling aan <<

Vakspecifieke vertalingen

Wij hebben ruime vertaalervaring op vrijwel elk vakgebied en met elke tekstsoort, maar met de expertise van de Radboud Universiteit en het Radboudumc leveren wij op reguliere basis vertalingen op de volgende vakgebieden.

Beëdigde vertalingen

Ook een beëdigde vertaling kun je aan ons toevertrouwen. De vertaling wordt in dat geval verzorgd door een vertaler die is ingeschreven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers.

Werkwijze

Bij al onze vertalingen ben je verzekerd van de vierogenmethodiek: elke tekst wordt vertaald door een professionele vertaler en vervolgens gecontroleerd door een ervaren proeflezer. Het resultaat is een taalkundig correcte tekst waarmee je de beoogde doelgroep in hun eigen taal aanspreekt. Juist dat is de kracht van een goede vertaling!

Tarieven

Gratis vertaallijst voor medewerkers RU en Radboudumc

Woordenlijst met Nederlands-Engelse vertalingen van woorden die binnen de academische wereld gangbaar zijn.


Meer informatie en opdrachten

Wil je meer informatie of heb je een opdracht? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen:

Contact vertaalservice

Of bel: 06-27821849

Onze klanten:

'Ontzettend tevreden over de samenwerking!'