Zoek in de site...

Vakgebieden

Vertalingen in specifieke vakgebieden

Met de expertise van de Radboud Universiteit en het Radboudumc hebben wij ons gespecialiseerd in het vertalen van de volgende vakgebieden:

(Bio)medisch

Met onze uitgebreide kennis van de (bio-)medische, medisch-technische en farmaceutische sectoren leveren wij kwalitatief hoogstaande vertalingen van alle teksten. Of het nu gaat om een onderzoeksprotocol, een persbericht over innovatieve medische apparatuur, een bijsluiter of een brochure voor patiënten, je bent gegarandeerd van een kwaliteitsvertaling in het juiste jargon waarin de doelgroep zich volledig herkent.

Life Sciences, Agri & Food

Veel kenniscentra en bedrijven in de sectoren Life Sciences en Agri & Food weten inmiddels de weg naar de Vertaalservice te vinden. Met onze ruime vertaalervaring en uitgebreide kennis van deze specifieke vakgebieden zorgen we voor kwaliteitsvertalingen van teksten over duurzame technologie, gezondheid en welzijn van mens en dier en voeding en de voedselverwerkende industrie.

Wetenschappelijk

Pas als je de lezer weet te overtuigen met je woorden, krijgt je onderzoek de aandacht die het verdient. Onze taalspecialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste woorden. Voor elk wetenschappelijk vakgebied hebben wij gespecialiseerde vertalers die het verschil maken tussen een afwijzing en een carrièrebepalende publicatie. Ook de vertaling van presentaties en posters voor een internationaal congres kun je aan ons uitbesteden.

Je kunt je zelf geschreven tekst in het Engels ook laten proeflezen door een van onze wetenschappelijke redacteuren van de tekstredactie.

Onderwijs

Kwalitatief hoogstaand en inspirerend lesmateriaal voor jouw studenten, daar streef je als docent toch ook naar? Als onderdeel van de Radboud Universiteit begrijpen wij als geen ander wat hierbij komt kijken. Bij ons ontvang je een passende vertaling van je lesmateriaal, kennisclips, Powerpointpresentaties en Prezi’s. Ook studiegidsen en onderwijs- en examenregelingen vertalen wij met grote regelmaat.

Juridisch

Algemene voorwaarden, een contract of een onderwijs- en examenregeling? Juist in het juridische werkveld is het belangrijk dat een tekst volledig én begrijpelijk is. Bij ons vind je de allerbeste juridische vertalers en weet je zeker dat jouw teksten inhoudelijk en taalkundig correct vertaald worden.

HR

Werk je bij de HR-afdeling van een organisatie met veel internationale werknemers? Wil je effectief met hen communiceren en hen helder en volledig informeren over zaken als arbeidsvoorwaarden en lokale regelingen? Graag helpen we je bij het tot stand brengen van inhoudelijk sterke HR-teksten in elke gewenste taal. Ook een vacaturetekst vertalen wij in een wervende tekst waarmee je de juiste mensen aanspreekt.

Overige teksten

Ook andere tekstsoorten kun je bij ons onderbrengen. Denk hierbij aan meertalige webteksten, persberichten, nieuwsbrieven, brochures, flyers en reclameteksten, speeches, presentaties, inauguraties, oraties en lezingen.


Meer informatie en opdrachten

Wil je meer informatie of heb je een opdracht? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen:

Contact vertaalservice

Tarieven

'Ontzettend tevreden over de samenwerking!'