Zoek in de site...

Filosofisch cabaret | Cabaretier Tim Fransen

23.15 - 00.00 uur | Lindenbergzaal

Cabaretier Tim Fransen combineert scherpe filosofische analyses naadloos met slimme grappen en flauwe humor. Lach mee tijdens deze lichtvoetige afsluiter van de Nacht!

Het failliet van de moderne tijd

Problemen groeien ons boven het hoofd. We kunnen ons niet langer meer beroepen op absolute waarheden en dreigen te vervallen tot cynisme. Toch wordt er weinig getreurd in deze unaniem geprezen debuutvoorstelling. Met doordachte grappen zoekt Tim Fransen naar hoop en troost in de zo hopeloze toestand van de moderne mens. Met de lach blijft hij het cynisme de baas.

Rust

Tijdens de Nacht laat Tim Fransen zijn licht schijnen op rust.

Over de spreker

(c) Bunker TheaterzakenTim Fransen studeerde filosofie en psychologie en is cabaretier en tekstschrijver. In 2013 schreef hij mee aan de Oudejaarsconference van Theo Maassen, en in 2014 won hij het Leids Cabaret Festival. Vanaf 2015 tourt hij rond met zijn debuutvoorstelling Het failliet van de moderne tijd en vanaf april beginnen de try-outs van zijn nieuwe show Het kromme hout der mensheid.

Schrijf je in voor de Nacht van de Filosofie

Dit is een onderdeel van de Nacht van de Filosofie op vrijdag 21 april 2017 in De Lindenberg in Nijmegen. Bekijk het complete programma.

De Nacht van de Filosofie is uitverkocht. Inschrijven is niet meer mogelijk.