Zoek in de site...

Theology Slam | Lezing door aanstormend theologisch talent

Theology Slam

22.00 - 22.45 uur | Grote zaal, De Waagh

Met wat voor onderzoeksprojecten zijn de jonge theologen en religiewetenschappers bezig? Kom er achter bij de Theology Slam!

Vier Masterstudenten en promovendi presenteren hier in drie minuten hun onderzoek. Ze doen dit kort, krachtig en op een leuke manier. Als publiek heb jij een actieve rol in de beoordeling en samen met de vakjury wordt er een winnaar gekozen. De vakjury geeft inhoudelijke feedback, de publieksjury stemt op de beste presentatie.

Vakjury

De vakjury bestaat uit Erik Borgman (Tilburg University), Janneke Stegeman en Heleen Murre-Van den Berg (hoofd van NOSTER en hoofd van Instituut voor Oosters Christendom te Nijmegen).

Wil je meedoen?

Wil je meedoen als spreker aan de Theology Slam? Stuur dan uiterlijk 5 februari 2018 een samenvatting van je presentatie in maximaal 200 woorden naar Anne van den Berg (A.vandenBerg@ftr.ru.nl). Ook voor vragen kun je bij haar terecht. De geselecteerde sprekers krijgen op 9 februari 2018 bericht, met daarin ook een afspraak voor een voorbereidende training op de Slam. Ook handig voor verschillende publieksevenementen waar je in de toekomst wellicht zult spreken. De training is in week 8 op de campus van de Radboud Universiteit.

In samenwerking met NOSTER

Dit is een onderdeel van Wanderlust, Theologisch Festival over reizen.

Bekijk het volledige programma.