Zoek in de site...

GEANNULEERD: Democracy in Indonesia | Ambassador’s Lecture by I Gusti Agung Wesaka Puja, Ambassador of Indonesia to The Netherlands (Lezing)

Datum
woensdag 30 november 2016Plaats in mijn agenda
Tijd
19:30 tot
Locatie
Red Room, Donders Instituut, Kapittelweg 29, Nijmegen
Organisator(s)
Radboud Reflects en het International Office van de Radboud Universiteit
Spreker
I Gusti Agung Wesaka Puja, ambassadeur van Indonesië in Nederland
Beschrijving

Banner Indonesië

This lecture is in English

De lezing is geannuleerd.

Wat zijn de actuele democratische uitdagingen van Indonesië? En welke rol kan het Bali Democracy Forum daarin spelen? Ambassadeur I Gusti Agung Wesaka Puja, de ambassadeur van Indonesië in Nederland, werpt zijn licht op deze twee vragen.

Islamitische democratie

Indonesië is de grootste Islamitische democratie ter wereld. Met gemiddeld groeicijfer van bijna zes procent behoort het land daarnaast tot een van de snelst groeiende economieën van dit moment.

Programma

Na zijn lezing gaat I Gusti Agung Wesaka Puja in gesprek met Paul Bakker, filosoof aan de Radboud Universiteit. Han van Krieken, rector magnificus van de Radboud Universiteit, opent de avond. Een borrel met Indonesische hapjes en muziek maken je avond compleet.

Over de spreker

I Gusti Agung Wesaka Puja - Credentials_Indonesia_26022016.jpg 100I Gusti Agung Wesaka Puja is sinds 17 februari 2016 ambassadeur van Indonesië in Nederland. Hij studeerde Sociale en Politieke Wetenschappen aan de Gadjah Mada University in Yogyakarta in Indonesië en aan de University of Michigan in de Verenigde Staten. Naast zijn taak als ambassadeur is I Gusti Agung Wesaka Puja namens Indonesië vertegenwoordiger bij The Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW).

Deelname

Deelname kost € 5,- | Medewerkers van de RU, studenten, scholieren, Alumni Benefits Cardhouders en Radboud Reflects-abonnees gratis

Dit is een lezing van Radboud Reflects i.s.m. het International Office van de Radboud Universiteit.