Zoek in de site...

UITVERKOCHT Wanderlust – Theologisch festival over reizen (Lezing)

Datum
donderdag 1 maart 2018Plaats in mijn agenda
Tijd
19:30 tot
Locatie
De Waagh, Grote Markt 26, Nijmegen
Organisator(s)
Radboud Reflects
Spreker
Janneke Stegeman, Erik Borgman, Heleen Murre-Van den Berg en vele anderen
Beschrijving

Wanderlust | Theologisch festival over reizen. Illustratie: Tilman Harpe

Het verlangen om te reizen en de wereld te ontdekken. De behoefte om je spullen te pakken, naar onbekende bestemmingen te gaan en iets nieuws te beleven. Dat is Wanderlust. In lezingen, workshops, een mini-pelgrimage en nog veel meer nemen bekende theologen je mee op uitstapjes die je verder laten denken dan de waan van de dag. Ga mee op reis. Bekijk het volledige programma.

Download het blokkenschema van het festival. (pdf, 3 MB)

Ontdek

Reizen en duurzaamheid. Kan dat eigenlijk wel samen? Wat zegt het moderne toerisme over hoe we in de wereld staan? Hoe reisde de apostel Paulus tweeduizend jaar geleden, en hoe veranderde dat zijn ideeën? Wat heeft burn-out te maken met reizen? En is liefhebben ook een reis? Ga op mini-pelgrimage naar de Stevenskerk, lees de bijbel op een andere manier, wees jurylid bij de theology slam, bekijk korte films of doe mee aan de theologische spelletjesavond.

Wanderlust zet aan tot denken. Wanderlust inspireert.

Met: Janneke Stegeman, Erik Borgman, Heleen Murre-van den Berg, Frank Bosman, Annemarie van Stee, Hanneke van Loon, Ruud Welten, Matthijs den Dulk, Tom de Haan en vele anderen.

Bekijk het volledige programma.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.