Denkwerk Festival | Lezingen, theater, muziek en meer (Lezing)

vrijdag 24 maart 2023Plaats in mijn agenda
19:30 tot
De Lindenberg, Ridderstraat 23
Organisator(s)
Radboud Reflects en Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
Spreker
Lisa Westerveld en vele filosofen, theologen en religiewetenschappers van de Radboud Universiteit

Denkwerk Festival - 100 jaar FFTR, 24 maart 2023

De wereld is complex. Er is veel denkwerk te verzetten. Over ufo’s,  vriendschap, duurzaamheid, de dood, dieren, religie en nog veel meer. Kom naar Denkwerk en dompel je onder in een avond vol lezingen, gesprekken, theater, gedachtenexperimenten, film, muziek en een pubquiz.

Laat je inspireren door de filosofen, theologen en religiewetenschappers van de Radboud Universiteit over alledaagse én grote thema’s.

Bekijk het programma en houd de site in de gaten voor de aanvullingen.

FTR studenten, alumni, medewerkers en oud-medewerkers
Deelname kost € 7,50 voor studenten van de FTR. Geef bij de inschrijving ‘Student ’aan en vul je studentennummer in.

Alumni, medewerkers en oud-medewerkers van de FTR betalen € 10,-.
Geef bij de inschrijving Genodigde aan en vul bij Genodigd via in of je een alumnus/alumna, medewerker of oud-medewerker bent.

Deelname anderen
Deelname voor anderen kost  €15,- . De inschrijving voor 'anderen' gaat op 1 februari 2023 open.

Denkwerk is een festival van Radboud Reflects en de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen.

100 jaar Radboud Universiteit