How The Internet Shapes The Way We Perceive | Lecture and conversation with philosopher Tamar Sharon

We all know it: googling your symptoms when you are feeling ill can make everything seem much worse than it is. How does the internet shape the way we see our health? How can we make our digital behavior as healthy as possible? Come and learn from philosopher Tamar Sharon about our digital lives.

About the speaker

Tamar SharonTamar Sharonis professor of philosophy, digitalisation and society at Radboud University. She researches how public values and norms are influenced by the increasing digitalisation of society and how these norms can best be protected.

Denkwerk Festival | Lezingen, theater, muziek en meer - 100 jaar Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen op vrijdag 24 maart 2023Dit programma is onderdeel van Denkwerk Festival | Lezingen, theater, muziek en meer - 100 jaar Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen op vrijdag 24 maart 2023 | 19.30 – 00.00 uur | De Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen. De wereld is complex. Er is veel denkwerk te verzetten. Over ufo’s,  vriendschap, duurzaamheid, de dood, dieren, religie en nog veel meer. Kom naar Denkwerk en dompel je onder in een avond vol lezingen, gesprekken, theater, gedachtenexperimenten, film, muziek en een pubquiz. Laat je inspireren door de filosofen, theologen en religiewetenschappers van de Radboud Universiteit over alledaagse én grote thema’s.