Zoek in de site...

Abonnement | Subscription 2023

Radboud Reflects-abonnement 2023

English

Voor € 30,- per persoon kun je je van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023 laten inspireren door toonaangevende wetenschappers. Je hebt dan voordelig toegang tot al onze fysieke activiteiten. Bij programma’s met een afwijkend tarief betaal je het kortingstarief.

Vul onderstaand formulier in en maak € 30,- over via iDeal. Na betaling ontvang je de Radboud Reflects-abonneepas binnen twee weken per post. Vul dus alsjeblieft je adresgegevens in.

Wil je een activiteit bezoeken? Meld je dan zoals gebruikelijk aan via de website en kies op het inschrijfformulier voor gereduceerd tarief  ‘Abonnee' en neem de pas mee naar het programma.

Heb je de pas nog niet ontvangen, maar wil je toch al inschrijven voor een programma, neem dan contact op info@reflects.ru.nl, dan wordt het geregeld.

Cadeau

Wil je iemand een Radboud Reflects-abonnement cadeau doen? Vul dan de voor- en achternaam van die persoon in bij het veld Voor- en achternaam en vermeld in datzelfde veld cadeau. Vul bij de andere velden je eigen gegevens in. Dan ontvang je de abonneepas met de opgegeven voor- en achternaam in een feestelijk verpakking op het opgegeven adres.

Ook leuk als geschenk voor je organisatie, vereniging, of afdeling. Mail voor de mogelijkheden: info@reflects.ru.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Radboud Reflects en mis niks. Het feit dat je abonnee bent, betekent namelijk niet dat je ook automatisch de Radboud Reflects nieuwsbrief ontvangt. Daarvoor moet je vanwege de AVG apart inschrijven.

Boven deze regel kun je vrijelijk tekst invoeren, deze regel tekst verdwijnt automatisch bij het tonen van de pagina.