Zoek in de site...

Radboud Reflects | Lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, samenleving en cultuur

English below

Denk verder met de lezingen van Radboud Reflects

Radboud Reflects organiseert lezingen voor iedereen over filosofie, religie, ethiek, samenleving en cultuur. De (internationale) wetenschappers die bij ons spreken, bieden je een vernieuwende en verdiepende kijk op de grote vragen van deze tijd.

Avond

Onze lezingen vinden meestal in de avond plaats in het Collegezalencomplex of Theaterzaal C van de Radboud Universiteit en in het centrum van Nijmegen in LUX en soms in De Vereeniging of de Stadsschouwburg. De tarieven zijn meestal € 7,50 | € 5,- en gratis voor studenten.

Lunch

Tijdens de lunchpauze van 12.30 - 13.15 uur zijn er op de campus van de Radboud Universiteit geregeld Actualiteitencolleges waar Radboudwetenschappers urgente actuele ontwikkelingen van tekst en uitleg voorzien. Ook zijn er tijdens de lunch Academic Affairs, gesprekken over kwesties die het wetenschapsbedrijf aangaan. Deze lunchprogramma's zijn meestal gratis voor iedereen.

Verslag, video, podcast

Heb je een lezing gemist? Of wil je nog even terughalen wat er gezegd is? Dan kun je na afloop van elke lezing het verslag lezen bij onze Terugblik. Ook is er van bijna elke lezing een video te bekijken en een podcast te beluisteren. Abonneer je op ons youtube- en podcastkanaal en mis niks.

Facebook

Volg ons op Facebook dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste lezingen, verslagen, media-aandacht en andere updates.  

Meer informatie over onze missie, geschiedenis en identiteit.

Blijf op de hoogte:

Agenda
Meld je aan voor de e-mailnieuwsbrief
Facebook
Twitter
Youtube
Soundcloud voor onze podcasts

Radboud Reflects is een onderdeel van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit.

Sharpen your mind with Radboud Reflects

Radboud Reflects organizes public lectures on philosophy, religion, ethics, society and culture.

Also available through reviews, videos and podcasts our programs offer a stimulating environment in which to analyze complex questions.

Be inspired and sharpen your opinion in conversation with leading scientists and international intellectuals.

Lectures with English titles are in English.

See the English lectures

Subscribe to the English newsletter

Facebook
Twitter
Y
outube
Soundcloud for podcasts

Radboud Reflects is part of the Faculty of Philosophy, Theology and Religious Studies of Radboud University.