Zoek in de site...

Radboud Reflects Certificaat | Inschrijven

Schrijf je in voor het Radboud Reflects Certificaat

English

Ben je student aan de Radboud Universiteit, de HAN, een andere universiteit, een andere HBO of een MBO? Schrijf je dan in voor het Radboud Reflects Certificaat en toon anderen dat je je laat inspireren door verdiepende lezingen over de actualiteit.

Hoe werkt het:

  • Je bent student aan de Radboud Universiteit, de HAN, een andere universiteit, een andere HBO of MBO. Niet-studenten komen niet voor het Radboud Reflects Certificaat in aanmerking.
  • Neem deel aan tenminste vijf daartoe geselecteerde programma's van Radboud Reflects in het studiejaar 2023-2024
  • Je woont het hele programma fysiek bij. Je bekijkt of beluistert niet alleen de opnamen achteraf (deze missen de interactie met de zaal en geven slechts een deel van de avond weer). Bij de bevestiging van je inschrijving krijg je de melding dat je je stempelkaart bij de registratie van de eerstvolgende lezing kan ophalen. Deze neem je telkens mee naar de lezing, laat je afstempelen en lever je in met ondergenoemde verslagen.
  • Je schrijft van elk van de vijf programma's in 100 tot 120 woorden een verslag. Wat heb jij er inhoudelijk van geleerd? Hoe heeft dit programma jouw horizon verbreed? Heeft het programma je denken aangescherpt en/of je inzichten veranderd? Onderbouw dit. Het verslag is in eigen woorden geformuleerd, kopiëren uit het verslag van Radboud Reflects of het gebruik van AI is taboe. Verslagen kunnen in het Engels of Nederlands worden aangeleverd. 

    Je complete verslag - één document in Word of pdf, met daarin de vijf tekstjes over de door jou geselecteerde programma's - lever je uiterlijk 1 juli 2024 (voor 9.00 uur) samen met een foto van de volle stempelkaart in via info@reflects.ru.nl.

  • Uiterlijk 15 juli 2024 worden de verslagen beoordeeld. Bij positieve beoordeling ontvang je het certificaat zo spoedig mogelijk.
  • Degenen die al in het eerste semester vijf programma's  hebben gevolgd kunnen al eerder hun verslagen laten beoordelen. Uiterlijke inleverdatum voor het verslag is in dat geval 1 januari 2024, deze zullen op 15 januari beoordeeld zijn.