Terugblik Minder, minder, minder - De ethiek van Geert Wilders-proces | Actualiteitencollege

Minder, minder, minder - De ethiek van Geert Wilders-proces
Actualiteitencollege door jurist Piet Hein van Kempen
Dinsdag 8 november 2016 | 12.45 - 13.30 uur |Hal Grotiusgebouw RU

Verslag
"Piet Hein van Kempen legt uit wat er in de rechtszaak rondom de 'minder'-uitspraak van Wilders op het spel staat." Bekijk het twitterverslag van Minder, minder, minder - De ethiek van Geert Wilders-proces

Audio en video
Er komen geen audio- en video-opnamen van dit actualiteitencollege online.

Aankondiging activiteit
Aankondiging van Minder, minder, minder - De ethiek van Geert Wilders-proces | Actualiteitencollege

Maand van de Ethiek @ Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Wat is de rol van ethiek in het recht? Voor welke ethische dilemma’s zien juristen zich gesteld? En is het belangrijk dat zij zich laten leiden door ethische overwegingen? In november 2016 streek Radboud Reflects neer op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid om samen met studenten, medewerkers en het algemene publiek verder te denken over juridisch-ethische kwesties.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.