Zoek in de site...

Terugblik Donald Trump als president. Wat betekent dat? | Actualiteitencollege

Donald Trump als president. Wat betekent dat?
Actualiteitencollege
Woensdag 9 november 2016 | 12.45 - 13.30 uur | Hal Erasmusgebouw RU

Column
"De komende tijd zal een stortvloed van zogenaamde deskundigen komen uitleggen hoe het kon dat ze er zo ver naast zaten bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Laat ik een van de eersten zijn – hoewel ik op duizenden kilometers afstand natuurlijk nauwelijks deskundigheid kan claimen – ik zat ernaast. Kolossaal." Lees de volledige column van Peter van der Heiden.

Verslag
"“De verkiezing van Trump is tegelijkertijd de niet-verkiezing van Hillary Clinton,” vervolgde Van der Heiden. "Ze is in de ogen van velen de verpersoonlijking van de status quo. Babyboomers die met name goed voorzichzelf hebben gezorgd. Trump is niet verantwoordelijk voor dat systeem." Lees het volledige verslag van Donald Trump als president.

"Politicoloog Bertjan Verbeek verwacht geen totaal isolationistische politiek van president Trump." Lees het twitterverslag van Donald Trump als president.

Podcast

Video

Foto's

In de media
De Gelderlander: 'Michael Moore zag overwinning van Trump aankomen'
Dat Donald Trump de nieuwe president van Amerika zou worden, had bijna niemand voorzien. Bijna niemand. Wie het wel bij het rechte eind had is Michael Moore, de Amerikaanse documentairemaker van onder meer Bowling for Columbine. Lees het hele artikel.

Aankondiging activiteit
Aankondiging actualiteitencollege Donald Trump als president. Wat betekent dat?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.