Terugblik Nadenken over je juridische toekomst | Socratische PhD-lunchgesprekken

Nadenken over je juridische toekomst
Socratische PhD-lunchgesprekken
Maandag 21 november 2016 | 12.30 - 14.30 uur | Grotiusgebouw, Montesssorilaan 10, Radboud Universiteit

Evaluatie
Evaluatieformulier Nadenken over je juridische toekomst | Socratische PhD-lunchgesprekken

Aankondiging activiteit
Aankondiging Nadenken over je juridische toekomst | Socratische PhD-lunchgesprekken

Maand van de Ethiek @ Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Wat is de rol van ethiek in het recht? Voor welke ethische dilemma’s zien juristen zich gesteld? En is het belangrijk dat zij zich laten leiden door ethische overwegingen? In november 2016 streek Radboud Reflects neer op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid om samen met studenten, medewerkers en het algemene publiek verder te denken over juridisch-ethische kwesties.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.