Zoek in de site...

19|07|23 Leve de roes! - Radboud Reflects @Stadseiland Stek door cultuurwetenschapper Roel Smeets

Terugblik en index roel smeets Leve de roes! – Radboud Reflects @Stadseiland Stek door cultuurwetenschapper Roel Smeets | Woensdag 19 juli 2023 | Stadseiland Stek, Eiland Veur Lent, Lent | Radboud Reflects en Stadseiland Stek

Vox: De filosofie van het raven: ‘Het is essentieel voor je mentale gezondheid

Aankondiging - Dansen, zingen, stampen op muziek: komt die drang uit onszelf? Of doet de muziek dat met ons? Op technoraves, dancefeesten en rockconcerten lijken we de controle te verliezen. Wanneer we ons overgeven aan de muziek en de massa, worden de grenzen van het zelf poreus. En dat is niet alleen lekker. Die roes, zo stelt cultuurwetenschapper Roel Smeets, is gezond, essentieel en opstandig. Zie de volledige aankondigingstekst onderin.

Verslag - Volgt

Roel-Smeets_foto-Ramon-Tjan

Roel-Smeets_-foto-Ramon-Tjan-2

R.-Smeets,-A.-Duiveman,-foto-R.-Tjan

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aankondiging

Banner Roel Smeets 19 juli

Dansen, zingen, stampen op muziek: komt die drang uit onszelf? Of doet de muziek dat met ons? Op technoraves, dancefeesten en rockconcerten lijken we de controle te verliezen.

Wanneer we ons overgeven aan de muziek en de massa, worden de grenzen van het zelf poreus. En dat is niet alleen lekker. Die roes, zo stelt cultuurwetenschapper Roel Smeets, is gezond, essentieel en opstandig.

Kom je vaker naar de lezingen van Radboud Reflects? Dan is een Radboud Reflects-abonnement misschien interessant.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.