Zoek in de site...

Zonnecel proof of concept line

De zonnecel proof of concept lijn is interessant voor bedrijven die bezig zijn met innovaties op het gebied van zonnecellen (bijvoorbeeld voor bedrijven die een zonnecel met een hoger rendement willen hebben), omdat wij met behulp van dit apparaat een anti-reflectie coating kunnen ontwikkelen waarmee het rendement van de cel toeneemt.Zonnecel

Behalve de toepassing van hoog-rendement cellen werken wij ook samen met verschillende bedrijven aan de toepassing van deze cellen in de ruimtevaart en high-end consumer products. In samenwerking met spin-off bedrijf Rera Solutions zijn lichtinstralingsmeters ontwikkeld voor de controle en outputoptimalisatie van grotere PV installaties en een zonneradar als input voor smart-grid ontwikkelingen.

Naast de ondersteuning aan bedrijven voor de ontwikkeling van systemen beschikt de groep ook over faciliteiten en expertise voor de outdoor analyse van deze systemen in vergelijking met diverse flat panel systemen. De systemen worden hierbij getest onder continue monitoring van de directe, indirecte en spectraal opgeloste (tot 1700 nm) instraling, temperaturen, wolkenbedekking en meteodata.

Voor wie?

De zonnecel proof of concept lijn is interessant voor zowel academische onderzoekers als bedrijven.

Contact

John Schermer
T: +31 24 36 53436
E: j.schermer@science.ru.nl

U kunt ook contact opnemen via de centrale coördinatie van Radboud Research Facilities.
E: info@radboudresearchfacilities.nl

Zonnecel