Zoek in de site...

Ed Koster

Operationeel manager Radboud Research Facilities LinkedIn Ed Koster

Sinds 1 april 2014 ben ik operationeel manager van de Radboud Research Facilities dat onderdeel uit maakt van de afdeling Valorisatie en Innovatie van de Radboud Universiteit. Met de RaEd Kosterdboud Research Facilities wil ik bedrijven en kennisinstellingen in contact brengen met de wetenschap om innovaties regionaal, landelijk en internationaal te bevorderen. Wij bieden faciliteiten en kennis aan waar u gebruik van kunt maken. Ik bied u graag meer informatie en breng u in contact met onze onderzoekers. Daarvoor kunt u contact opnemen met info@radboudresearchfacilities.nl. U kunt ons ook bereiken op het nummer +31 (0)6 120 47774.

Uiteraard ben ik niet alleen actief binnen de Radboud Research Facilities, samen met mijn collega’s van de Radboud Universiteit en het Radboudumc zorgen wij voor samenwerking en kennisdeling tussen wetenschap en samenleving.

In 2006 ben ik gestart als accountmanager projecten bij de Radboud Universiteit. Via de functies hoofd projectenorganisatie en hoofd afdeling projectcontrol heb ik de Radboud Universiteit als organisatie goed leren kennen. Met deze kennis en achtergrond zal ik ervoor zorgen dat de Radboud Research Facilities succesvol verbonden wordt met het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Wilt u meer over mij persoonlijk weten? Dan kunt u dat hier vinden.