Zoek in de site...

Over Radboud Research Facilities

Radboud Research Facilities (RRF) is een samenwerkingsverband tussen de Radboud Universiteit, het Radboudumc (Radboud Universitair Medisch Centrum) en het Donders Instituut. Bedrijven, onderzoeksinstellingen, onderzoekers en start-ups kunnen gebruik maken van de apparatuur, faciliteiten, kennis en expertise die deze organisaties te bieden hebben.

Over medisch gerelateerde faciliteiten is meer informatie te vinden bij Radboud Technology Centres. Voor onderzoek met sterke magneetvelden zijn faciliteiten beschikbaar bij het HFML en voor onderzoek met vrije electron lasers bij FELIX.

Innoveer door samen te werken met de wetenschap!

Radboud Research Facilities biedt een breed scala aan faciliteiten en expertise binnen elf onderzoeksdomeinen:
header


Radboud Research Facilities is opgericht in 2014. Sinds september 2015 maakt RRF deel uit van Radboud Innovation, de valorisatie afdeling van de Radboud Universiteit. RRF heeft een tweeledig doel. Ten eerste helpt RRF om de aanwezige faciliteiten/apparatuur te verbeteren en nieuwe faciliteiten/apparatuur aan te schaffen. Bovendien kunnen bedrijven, onderzoeksinstellingen, onderzoekers en start-ups gebruik maken van de apparatuur, faciliteiten, kennis en expertise. Dit zou interessant kunnen zijn voor kleinere bedrijven die niet in staat zijn om dure faciliteiten en kennis te kopen. Grotere bedrijven hebben echter ook veel aan een samenwerking. Ed Koster is hierbij verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van RRF. Wilt u meer weten over Ed Koster, heeft u vragen of wilt u gebruik maken van deze apparatuur, faciliteiten, kennis en samenwerking? Neem dan contact met hem op:

T: +31 6 1204 7774

E: info@radboudresearchfacilities.nl