RSS03.28 Digitale innovatie in de zorg - Registratie niet langer mogelijk

Registratie niet langer mogelijk

Dit programma richt zich op professionals in de (brede) zorg-sector die hun organisatie helpen om stappen te zetten met het toepassen van data en digitale innovaties in zorg en bedrijfsvoering. Dat kan in verschillende rollen: manager, kwartiermaker, project- of programmaleider, professional werkzaam met data en digitalisatie of nieuwe toepassingen, etc.

We verwelkomen deelnemers uit de profit, not-for-profit of van de overheid. Goed om te weten: de opleiding richt zich op het maken van de vertaalslag van richting naar nieuwe toepassingen, waarbij het daadwerkelijk opstarten cruciaal is. Daarom staan we in het programma ook stil bij de rol van de organisatie waarin de verandering wordt doorgevoerd. Een voor de meeste zorgorganisaties nieuwe rol waarin inhoudelijke kennis en kennis van de organisatie en context samenkomen. We leiden je dus niet op tot technisch specialist in het gebruik van specifieke tools of technologiën.

Gedetailleerd programma (pdf, 463 kB)

Wil je meer informatie over deze cursus dan kan je mailen naar radboudsummerschool@ru.nl

Datum

3 Juli 2023 - 7 Juli 2023
Cursus prijs

Normaal: €2250

Early Bird: €2025 (aanmelddeadline* 1 april)

Beurzen en kortingen Meer informatie
Aanmeld deadline

1 mei

*De aanmelding is pas compleet als de volledige cursus prijs is betaald.

Cursus leider Alex Aalberts
Lander Vermeerbergen
Marloes Hagemans
Opleidingsniveau
  • Post-doc
  • Professional: policy maker, civil servant, health care
Toelatingsvereisten ​Een academische opleiding met een achtergrond in zorg, bedrijfskunde of informatiekunde/-technologie is een sterkte. Onder je studiegenoten tref je verschillende profielen vanuit verschillende organisaties en achtergronden, wat een extra verrijking betekent in dit programma.
Toelatingsdocumenten

Korte telefonische intake

Online/Fysiek Fysiek
ECTS 2
Locatie Radboud Universiteit