Zoek in de site...

Nieuwe interface van Kluwer Navigator

Datum bericht: 1 november 2022

De nieuwe interface van Kluwer Navigator is vorige week online gegaan. De interface is nog in ontwikkeling. Zo is bijvoorbeeld ‘Uitgebreid zoeken’ niet meer beschikbaar.

Een link naar de oude interface is te vinden door op het logo van Wolters Kluwer in de linkerbovenhoek te klikken. Daarnaast is de oude interface via het knopje ‘Support’ aan de rechterbovenkant van het scherm te benaderen. Ook is hier een link beschikbaar naar een speciale servicepagina wat betreft de vernieuwde Navigator.

Gevonden bronnen van Wolters Kluwer via RUQuest, Legal Intelligence én Rechtsorde linken naar de nieuwe interface.

De oude interface van Kluwer Navigator blijft in ieder geval tot het einde van 2022 beschikbaar. Het team van de rechtenbibliotheek heeft ervoor gekozen om op dit moment de oude interface van Kluwer Navigator nog aan te bieden. De links op de UB-gids Rechtsgeleerdheid verwijzen naar de oude interface.

Attenderingen die je hebt aangemaakt via de oude interface, gaan niet automatisch over naar de nieuwe interface. De attenderingen blijven tot het einde van 2022 werken. Wij adviseren u om attenderingen op het verschijnen van nieuwe afleveringen van tijdschriften van Wolters Kluwer aan te maken in Legal Intelligence.
Ook blijven aangemaakte labels, notities en / of markeringen tot het einde van 2022 beschikbaar via de oude interface. Het is aan te raden om deze op tijd te downloaden en / of te printen (omdat deze opties nog niet te gebruiken zijn via de nieuwe interface).

Tips over het gebruik van de nieuwe interface zullen hier verschijnen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid via inforecht@ubn.ru.nl.