Actualiteitencursussen

Jaarlijks organiseert de Nijmeegse rechtenfaculteit actualiteitencursussen voor alumni. Deze cursussen worden verzorgd door vooraanstaande docenten en zijn bedoeld om uw kennis van de verschillende vakgebieden op te frissen. Tevens bieden de cursusdagen uitstekende mogelijkheden om oude bekenden tegen het lijf te lopen en naar hartenlust te netwerken.

Actualiteitendag 2023

Op vrijdagmiddag 8 december organiseert de faculteit samen met het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO) ter ere van het lustrumjaar een extra uitgebreide en feestelijke editie van de Actualiteitendag voor alumni. Naast de gebruikelijke actualiteitencursussen staat een exclusief interview met klimaatadvocaat Roger Cox op het programma. Deze sessie wordt speciaal in het kader van het lustrum georganiseerd en kunt u als deelnemer gratis bijwonen. Bent u er ook bij?