Grotius Chairholder

Als Grotius Chairholder toont u uw speciale betrokkenheid bij de Nijmeegse Rechtenfaculteit. U draagt bij aan het realiseren van onze visie om een topinstituut te zijn voor juridisch onderwijs en onderzoek. Uw donatie komt onder meer ten goede aan studiebeurzen voor Nijmeegse rechtenstudenten die voor korte of langere tijd in het buitenland willen studeren, het behouden van toptalenten uit het buitenland en het aanbieden van extracurriculaire activiteiten aan onze studenten.

De Zuid-Afrikaanse Nicola Harvey is een van de studenten die gebruik heeft gemaakt van de Law Alumni Nijmegen (LAN) donatie. In onderstaande video vertelt zij over haar studie in Nijmegen.

Word Grotius Chairholder

U kunt Grotius Chairholder worden door uw naam exclusief te verbinden aan een van de 472 stoelen in de grote collegezaal in het Grotiusgebouw.

  • U adopteert uw eigen stoel voor een periode van vijf jaar. Op deze stoel komt een naamplaatje waarin uw naam is gegraveerd.
  • Uw naam staat op het Grotius Chairholderspaneel naast de ingang van de grote collegezaal.
  • Daarnaast ontvangt u jaarlijks een uitnodiging voor de Van der Grintenlezing.
  • Als Grotius Chairholder doneert u € 100,- per jaar gedurende vijf jaar. U kunt er ook voor kiezen om eenmalig € 500,- te doneren.

Wilt u een voorkeur voor een stoel opgeven?  Vul dan hier het formulier in.                              
Op deze pagina kunt u zien welke alumni al Grotius Chairholder zijn.

Word Grotius Meester

Als Grotius Meester doneert u € 200,- per jaar gedurende vijf jaar. U kunt er ook voor kiezen om eenmalig € 1000,- te doneren.

Steunt u ons?

Download hier het machtigingsformulier (docx, 16 kB). U kunt het formulier scannen en aan ons e-mailen (fondsenwerving@jur.ru.nl) of in een gesloten enveloppe (zonder postzegel) retourneren aan Stichting Rechtenalumni Nijmegen, Antwoordnummer 1908, 6500 VC Nijmegen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Natascha Heijster via 024-3611160 of natascha.heijster@ru.nl.