Kluwer Navigator wordt InView Essential!

Datum bericht: 20 november 2023

Vanaf woensdag 22 november 2023 is InView Essential de nieuwe naam van Kluwer Navigator.

Wolters Kluwer is al geruime tijd bezig met een nieuw en toekomstbestendig platform. Dit is de nieuwe link. Gebruik je toch een oude link van een bron uit Kluwer Navigator, dan word je automatisch doorverwezen.

De interface van InView Essential is nog in ontwikkeling. Zo is bijvoorbeeld ‘Uitgebreid zoeken’ niet beschikbaar. Via het knopje ‘Support’ is een link beschikbaar naar een speciale servicepagina wat betreft InView Essential.

Bij het doorvoeren van de wijzigingen bestaat de kans dat Kluwer Navigator en InView Essential van 21 november, 22:00 uur tot 22 november, 6:00 uur verminderd bereikbaar zijn.

De oude interface van Kluwer Navigator Classic blijft in ieder geval tot het einde van januari 2024 beschikbaar. We hebben ervoor gekozen om op dit moment deze oude interface nog aan te bieden op de UB-gids Rechtsgeleerdheid onder ‘Snel naar’. Hier wordt ook de nieuwe link naar InView Essential aangeboden.

De bibliotheek houdt je op de hoogte over de ontwikkelingen en functionaliteit. Hierbij horen onder meer tips over hoe InView Essential het beste gebruikt kan worden.

Neem bij vragen contact op met de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid via inforecht@ubn.ru.nl.