Campusevent: T&T Experience, AKD (Rotterdam)

Datum bericht: 2 maart 2023

Position

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. We hebben meer dan 30 (kandidaat-)notarissen op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en in het vastgoedrecht.Als (kandidaat-)notaris in het ondernemingsrecht ben je onder andere betrokken bij aandelenoverdrachten, fusies, oprichtingen en statutenwijzigingen van rechtspersonen, overnames en herstructureringen van ondernemingen en splitsingen. Bij vastgoedrecht kun je onder andere denken aan advisering en begeleiding bij financieringen van vastgoed, openbare en niet-openbare verkoop bij inschrijving, projectontwikkeling en veilingen.

Job requirements

Studeer jij rechten en maakt dit je nieuwsgierig? Meld je aan voor de inhousedag!

Wij organiseren een inhousedag op 7 juni in Rotterdam, en tijdens deze dag maak je kennis met de transport en trade praktijk van AKD. Vanaf 10:00 uur verwelkomen we jou bij het maritiem museum in Rotterdam, waarna onze collega's jou meenemen in hun werkveld middels een casus.

Meld je  voor 7 mei via de "apply" knop. We ontvangen graag (enkel) je cv. Je bent vrij een korte motivatie mee te sturen, maar dit is niet verplicht. En heb je vragen? Neem contact op met Macy, Campus Recruiter van AKD


akd benelux lawyers