Juridisch medewerker/student-stagiaire Recoup advocaten (Utrecht)

Datum bericht: 5 december 2022

Recoup advocaten (www.recoup.nl) is een nichekantoor gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht, met bijzondere focus op herstructurering, litigation en (fraude)faillissementen. Recoup bedient grote klanten en de advocaten van Recoup worden tevens door de rechtbank als curator en door de Ondernemingskamer als tijdelijke bestuurder/onderzoeker ingeschakeld.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en doortastende student in de laatste fase van zijn of haar rechtenstudie met de ambitie om uiteindelijk als advocaat werkzaam te zijn in het ondernemings- en insolventierecht.

Voldoe jij aan het onderstaande profiel? Dan komen wij graag in contact met jou!

Profiel:

  • je hebt affiniteit met het ondernemingsrecht en/of het insolventierecht;
  • je bent minimaal twee maanden beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, met de mogelijkheid van verlenging;
  • je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels;
  • je bent ondernemend, proactief en kunt goed zelfstandig werken;
  • je hebt uitstekende resultaten voor het insolventierecht en ondernemingsrecht en bent leergierig, intrinsiek gemotiveerd en niet bang om je eigen mening te geven.

Bij Recoup wordt je actief betrokken bij de dagelijkse praktijk van onze advocaten en ondersteunt hen daarin. Dit biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de praktijk van het ondernemings- en insolventierecht.

Informatie/Sollicitatie

Een korte sollicitatiebrief met curriculum vitae en recente cijferlijst kan je sturen naar Recoup advocaten, t.a.v. Rick van Erk via (info@recoup.nl)


recoup advocatgen