Medewerker Rechtswinkel Cuijk

Datum bericht: 1 februari 2023

Heb jij je propedeuse rechtsgeleerdheid behaald en zou jij graag je theoretische kennis in de praktijk willen toepassen? Dat kan! Als juridisch adviseur bij de Stichting Rechtswinkel Cuijk voorzie jij, samen met je collega’s, de cliënten van vrijblijvend advies op verschillende rechtsgebieden.

Op maandagen wordt er (om de week) vergaderd met het gehele team. Deze vergaderingen vinden op de campus plaats en worden regelmatig afgesloten met een gezellige borrel in de stad.

Elke donderdagavond gaan er twee koppels naar Cuijk voor het inloopspreekuur. Hiervoor dien jij één keer per maand beschikbaar te zijn.

Daarnaast organiseren wij leuke/leerzame (in)formele activiteiten om je juridische kennis te vergroten en handige connecties te maken, maar vooral omdat het ook erg gezellig is.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een gemotiveerd en gezellig team? Mail dan je curriculum vitae, je cijferlijst en motivatiebrief naar bestuur@rechtswinkelcuijk.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


rechtswinkel cuijk