Meewerkstage/bijbaan Legal Advice Team, Previcus Vastgoed (Boxmeer)

Datum bericht: 22 maart 2023

Wie zijn wij?

De missie van Previcus en JUIST is om WOZ-bezwaar toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. Met een professioneel team van ruim 50 consulenten, taxateurs en juristen helpen we elk jaar tienduizenden particulieren, aansprekende bedrijven en woningcorporaties bij het vaststellen van een correcte WOZ-waarde. Dit maakt ons trots het grootste en eerste WOZ-advieskantoor van Nederland!

Onze medewerkers komen uit alle richtingen van het leven, met een hele diverse set van achtergronden hebben wij allemaal één ding gemeen – wij geloven in eerlijke kansen – ook voor onze medewerkers en voor jou als mogelijke kandidaat!

Wie ben jij?

Heb jij de vakken Bestuursrecht I en II met een voldoende afgerond, interesse in belastingrecht en spreekt vastgoed je aan? Wil je graag ervaren dat het op papier soms stoffige bestuursrecht, in de praktijk uitdagend kan zijn? Wil je leren hoe de Wet WOZ werkt en door ervaren taxateurs worden ingeleid in de wondere wereld van WOZ-waardering? Dan ben je Previcus Vastgoed aan het goede adres.

Wat ga je doen?

Een stage en/of bijbaan bij ons betekent dat jij het bestuursrecht in de praktijk mag brengen door aan de slag te gaan met het schrijven van beroepschriften en/of verweerschriften, het voeren van correspondentie met de gemeenten, het voorbereiden en bijwonen van (hoor)zittingen en het bijhouden van interessante jurisprudentie.

Tijdens jouw stage en/of bijbaan zul je als onderdeel van ons Legal Advice Team juridische kennis delen en nieuwe inzichten bespreken. Dit team fungeert voor jou tevens als vraagbaak en je zult van tips en adviezen worden voorzien zodat je jezelf verder ontwikkelt.


Belangrijke informatie

  • Functie-eisen: afronding vakken Bestuursrecht I en II.
  • Aantal uren is flexibel.
  • Niveau is HBO en WO.
  • Mogelijk als meewerkstage en/of bijbaan.

Dus, ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage of bijbaan, waarbij je onderdeel wordt van het proces en een gezellig team zodat je jezelf kunt ontplooien op het gebied van bestuursrecht? Neem dan contact op met onze HR Business Partner Siegfried Kox via s.kox@previcus.nl.


previcus