Opleidingsassistent Grotius Academie, Faculteit Rechten, Radboud Universiteit

Datum bericht: 30 mei 2024

Tijdelijke vacature

Team Grotius is per z.s.m. op zoek naar een student die, voor minimaal drie fulltime dagen per week (8 uur per dag), ons team wil ondersteunen in de rol van opleidingsassistent. Grotius Academie verzorgt postacademische specialisatieopleidingen voor ervaren juristen.

Als opleidingsassistent ben je -in samenwerking met de opleidingscoördinator- verantwoordelijk voor het administratieve verloop van een opleiding. Denk hierbij aan: de administratieve verwerking van inschrijvingen, het per e-mail en telefonisch beantwoorden van vragen van deelnemers of belangstellenden, het samenstellen van syllabi, het plaatsen van standaardberichten op Brightspace, en andere administratieve, ondersteunende werkzaamheden in voorbereiding op en ter afsluiting van collegebijeenkomsten en afsluitend examen. Kwaliteiten die hierbij o.a. van pas komen zijn: accuratesse, administratieve vaardigheden, handigheid met het werken met geautomatiseerde systemen, klant- en servicegerichtheid.

Mocht jij geïnteresseerd zijn en/of evt vragen hebben, of een studiegenoot of vriend(in) kennen die geïnteresseerd is om het Grotius Academie team tot minimaal eind 2024/begin 2025 te ondersteunen, neem dan contact op met Emile, opleidingsmanager, via: emile.jansen@cpo.ru.nl (ma t/m vr) of Jacqueline, onderwijscoördinator, via jacqueline.larosch@cpo.ru.nl (ma t/m do). Als je wilt solliciteren, kun je zo ook aan ons je motivatiebrief met cv toesturen.

Meer informatie over de Grotius Academie


logo_grotius