Paralegal Silver Advocaten (Waalwijk)

Datum bericht: 3 juni 2024

Wil jij een leuke bijbaan en werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan is Silver Advocaten op zoek naar jou.


Silver Advocaten
Silver Advocaten is een Litigation Boutique advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Zij zijn gespecialiseerd in (hoofdzakelijk) financieel- en beroepsaansprakelijkheidsrecht. In dat kader zijn zij landelijk actief via de labels Financieel Recht Advocaten en Zorgplicht Advocaten.
Een groeiende praktijk met een jong enthousiast team van advocaten en medewerkers.
Klanten, zowel (vermogende) particulieren maar ook bedrijven en instellingen omschrijven hen als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’. Voor deze klanten procederen zij bijvoorbeeld via hun label Financieel Recht Advocaten (WWFT) tegen o.a. banken en verzekeraars. Via het label Zorgplicht Advocaten worden er zaken behandeld – zowel tuchtrechtelijk als civielrechtelijk – tegen onder andere accountants & notarissen.
Silver Advocaten heeft een groeiambitie en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niches Financieel Recht en Zorgplicht Advocaten, met zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.


Wat ga je doen
Je helpt hoofdzakelijk bij het up to date houden van ons geavanceerde kennisplatformen. Je schrijft daarvoor artikelen, nieuwsberichten en samenvattingen van uitspraken op het gebied van financieel recht en beroepsaansprakelijkheid (zorgplicht). Ervaring is geen vereiste. Wel heb je affiniteit met social media. In overleg is het mogelijk dat je helpt met licht juridische werkzaamheden of dat je eens meegaat naar een zitting met een van de advocaten. Bij gebleken geschiktheid is een fulltime dienstverband na je studie zonder meer bespreekbaar.

Jij
Je bent een jonge Paralegal op HBO- of WO-niveau die minimaal het eerste jaar van zijn of haar studie Nederlands recht heeft afgerond. Je bent op zoek naar een leuke baan tijdens je studie waar je ook relevante werkervaring op kunt doen. Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat werken en studeren een taaie combinatie kan zijn. Tegelijkertijd besef je dat je verantwoordelijk werk doet en dat onze klanten wat van je mogen verwachten. Enige commerciële ervaring of affiniteit met marketing is een pré.
Heb je die ervaring niet maar voldoe je wel aan het profiel en ben je bereid om door middel van inhouse trainingen je de skills en ervaring eigen te maken. Dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken.


Wat bieden wij
Een leuke uitdagende en afwisselende werkomgeving met arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor hooggekwalificeerde professionals binnen een Litigation Boutique advocatenkantoor. Daarnaast kom je te werken in een moderne, professionele informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei.


Heb je interesse of wil je meer weten?
Heb je interesse in deze leuke uitdagende functie met een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, stuur dan je cv met motivatiebrief naar Henk.Hoogardie@all4people.nl 
Je kunt ook contact opnemen met onze externe HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people. Je kunt Henk bereiken op 06-39884200.
Meer informatie over ons kantoor vind je op www.financieelrechtadvocaten.com


silver-advocaten