SDG Traineeship

Datum bericht: 24 mei 2023

Ben jij student of net afgestudeerd? Wil je bijdragen aan duurzaamheid en inclusiviteit, terwijl je relevante werkervaring opdoet en bouwt aan een future-proof CV?  Meld je dan nu aan voor de zesde editie van het SDG Traineeship dat 4 september 2023 van start gaat!

Het SDG Traineeship is een initiatief van SDG House en TheRockGroup. Tijdens dit 15 weken durende parttime traject word jij gekoppeld aan een inspirerende organisatie die bij jouw ambities en doelstellingen past. Elk van deze organisaties draagt op hun eigen manier bij aan het bewerkstelligen van de UN Sustainable Development Goals (SDGs). En door wekelijks in een team 1 dag bij hen aan de slag te gaan, help je hun direct met het behalen van hun duurzame doelstellingen!

What’s in it for you? Relevante praktijkervaring opdoen en eigenhandig positieve impact maken uiteraard. Maar óók, trainingen volgen en skills leren die later in jouw carrière goed van pas zullen komen. Oh, en talloze interessante en gelijkgestemde mensen ontmoeten waardoor je een breed netwerk opbouwt binnen de Nederlandse duurzaamheidssector!

Check hier de video! 🌍 🙌

Geïnteresseerd? Kijk op de website voor meer informatie en meld je voor 30 juli 2023 aan! https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/


SDG-Traineeship