Student-stagiaire Reijnders advocaten (Eindhoven)

Datum bericht: 16 maart 2023

Reijnders advocaten zoekt gemotiveerde studenten

Ja beste student, geef maar toe. Na het volgen van vele colleges en het drinken van liters slappe universiteitskoffie, sta jij vast te popelen om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. Wij van reijnders advocaten snappen dat jij staat te springen om je talenten verder te ontplooien.

Gezien de drukte in onze praktijk, kan reijnders advocaten je daar bij helpen. Wij zijn op zoek naar student-stagiaires die graag onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus advocatenkantoor. En in het licht daarvan ontvangen wij enthousiaste stagiaires met open armen én lekkere koffie!

Bij reijnders advocaten bieden wij je de kans om kennis te maken met de dagelijkse praktijk als ware je al een advocaat. Je doet echt mee; wat zoveel betekent als dat je wordt gevraagd om dossiers eigen te maken en samen met de advocaat je te verdiepen in alle facetten van het dossier. Je gaat mee naar besprekingen en zittingen bij de rechtbank en hebt daarin een bijdrage van betekenis. Deze kans wordt je geboden in een all-inclusive pakket, d.w.z. inclusief leuke collega’s en de nodige vertier (ook op vrijdagmiddag) en een prima hands on werkomgeving op een ideale locatie in het prachtige Eindhoven. Samen met de regio sprinten wij de randstad voorbij!

Wat vragen wij van jou?

Volledige inzet en affiniteit met het ondernemingsrecht. De term “ondernemingsrecht” is breed en dat is bewust. Onze cliënten zijn ondernemers van verschillende omvang en actief op uiteenlopende gebieden. Dat vraagt een brede ontwikkeling van ons kantoor. Op veel gebieden willen we voor onze ondernemende cliënten van toegevoegde waarde zijn en de cliënten de beste service bieden. Denk daarbij aan arbeidsrecht, verbintenissenrecht, bouwrecht, huurrecht, insolventierecht en procesrecht. Jij moet je daar thuis in voelen. Graag zien wij dat jij speciale interesse hebt in het faillissementsrecht omdat daar (o.a. door het wetsvoorstel WHOA) onze speciale aandacht op is gericht. Ook is voor ons van groot belang dat je communicatief “handig” bent. Onze overtuiging is dat de kracht van reijnders advocaten is dat wij makkelijk communiceren en de taal van de ondernemer spreken. Geen moeilijk gedoe en moeilijke woorden maar gewoon duidelijkheid.

Jij studeert universitair en zit in het laatste jaar van je master. Je hebt (minimaal) twee maanden de tijd om ons team te versterken (bij voorkeur fulltime). Natuurlijk voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij die gemotiveerde student die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV te mailen naar info@reijnders-advocaten.nl.


reijndersadvocaten