Studentstage Advocatenkantoor Berden B.V. (Reuver)

Datum bericht: 23 februari 2023

Functieomschrijving

Tijdens de stage draai je mee in de praktijk en word je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden op zowel de afdeling secretariaat alsook op de afdeling advocatuur. Tot de werkzaamheden die je zult gaan verrichten behoren bijvoorbeeld het opstellen van processtukken en correspondentie, het ondersteunen van de advocaat, het bijwonen van zittingen en/of besprekingen met cliënten en het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek.

Functie eisen

Heb je aantoonbare interesse in / affiniteit met een van onze twee specialisaties arbeidsrecht of personen- en familierecht? Kom dan studentstage lopen bij Advocatenkantoor Berden B.V. Je kunt je alsdan een advocaat in opleiding wanen. Er wordt dus ook wel iets van je verwacht: een proactieve houding, leergierigheid en collegialiteit.

Bedrijfsprofiel

Advocatenkantoor Berden B.V. is een kleinschalig advocatenkantoor in Reuver en is actief op de vakgebieden arbeidsrecht en personen- en familierecht voor zowel ondernemers als particulieren. Advocatenkantoor Berden B.V. staat voor juridische deskundigheid, persoonlijke benadering en doorzetten in het belang van de cliënt.

Hoe te solliciteren

Interesse?

Stuur dan een motivatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst naar Rianne Kempen via het mailadres: kempen@advocatenkantoorberden.nl

Voor meer informatie kijk op onze website www.advocatenkantoorberden.nl of neem contact op met mr. B.C.J. Berden op telefoonnummer 077-4762980.

Locatie vacature

Reuver

Werkgever

Advocatenkantoor Berden B.V.


Afbeelding1