Studentstage Infense advocaten (Deventer)

Datum bericht: 11 april 2024

Jij bent

Jij bent een enthousiaste en leergierige masterstudent met karakter en goede studieresultaten. Je bent op zoek naar een studentstage van zes weken tot drie maanden op het snijvlak van Europees recht en Nederlands civiel recht. Mocht je opzoek zijn naar een scriptiestage dan ben je hier ook aan het goede adres.

Wij zijn

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, bestaande uit twaalf advocaten, een juridisch medewerker en drie secretaresses. Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Een gezonde work-life balans is voor ons vanzelfsprekend.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Deventer, op zo’n tien minuten fietsen vanaf het centraal station.

Wat bieden wij jou:

  • Een studentstage van zes weken tot drie maanden op het snijvlak van Europees recht en Nederlands civiel recht. Ook een scriptiestage is mogelijk.
  • Een stagevergoeding van € 1.000,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
  • Een praktijkervaring waarbij je meedraait in onze dagelijkse praktijk. Je ervaart hoe het Europese aanbestedingsrecht in de praktijk wordt toegepast en welke rol het HJEU hierin speelt.
  • Kennismaking met verschillende contractvormen en algemene voorwaarden in de bouwsector, en inzicht in contracteren met de overheid, inclusief het staatssteunrecht.
  • Het schrijven van notities, deelname aan knowhow-bijeenkomsten en bijwonen van zittingen bij civiele rechters en arbiters.
  • Uitnodigingen voor andere kantooractiviteiten.

Jij bent geïnteresseerd

Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Een CV en korte motivatiebrief kun je mailen naar Liesbeth Haverkort: liesbeth.haverkort@infense.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jonas Kooijman (0570-758011) en/of kijk op onze website www.infense.nl.


Infense