Studentstage Infense advocaten (Deventer)

Datum bericht: 1 maart 2023

Wie zijn wij?

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, bestaande uit tien advocaten, twee juridisch medewerkers, drie secretaresses en een office manager.

Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Een gezonde work-life balans is voor ons vanzelfsprekend.

Wij zijn gevestigd in Deventer, op zo’n tien minuten fietsen vanaf het centraal station.

Wat bieden wij jou aan?

Een studentstage van zes weken tot drie maanden op het snijvlak van Europees recht en Nederlands civiel recht. Ook een scriptiestage is mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding van € 1.000,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Tijdens de stage draai je mee in onze praktijk. Je ervaart hoe het Europese aanbestedingsrecht in de praktijk doorwerkt, en welke rol het HJEU speelt.

Omdat bouwcontractenrecht veel meer is dan titel 7.12 BW, maak je kennis met het toepassen van de verschillende contractvormen en algemene voorwaarden in dem bouw. En waar moet je op letten bij het contracteren met de overheid, ook wat het staatssteunrecht betreft?

Nu praktisch. Je schrijft notities en neemt deel aan onze knowhow-bijeenkomsten. Zittingen bij civiele rechters en arbiters woon je zoveel mogelijk bij. Natuurlijk nodigen we je uit voor andere kantooractiviteiten.

Wie ben jij?

Ben jij een masterstudent met karakter en goede studieresultaten? Dan ontvangen wij graag jouw CV, korte motivatiebrief en ongeschoonde cijferlijst.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jonas Kooijman (0570-758011).

CV, motivatiebrief en cijferlijst kun je mailen naar onze office manager Wendy Veurtjes wendy.veurtjes@infense.nl.


Infense