Studentstage Ondernemingsrecht Watermill Tax & Legal (Utrecht)

Datum bericht: 13 februari 2023

Benieuwd naar de juridische wereld buiten de collegebanken? Dan zoeken we jou bij Watermill. Wij werken voor vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Watermill biedt jou de kans om al tijdens je studie ervaring op te doen. Je komt te werken vanuit ons kantoor op een groene en centrale locatie in Utrecht (goed bereikbaar met het openbaar vervoer).

Als stagiair of werkstudent ondernemingsrecht maak je onder begeleiding van onze advocaten kennis met alle facetten van het vak, waaronder zittingen en processtukken voorbereiden en het adviseren van onze klanten over overnames en samenwerkingen. Daarbij is er alle ruimte om te ontdekken wat jij leuk vindt en om je werk daarop aan te passen.

Zit jij in de eindfase (vanaf B3) van je universitaire studie Rechtsgeleerdheid, heb je interesse in het verbintenissenrecht en ondernemingsrecht en ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra. www.watermill.nl


Watermill tax & legal