Studentstagiaires en werkstudenten LXA Advocaten

Datum bericht: 12 april 2024

Studentstage

Zit je in de eindfase van je universitaire rechtenstudie? En wil je ervaren hoe het er echt aan toe gaat in de advocatuur en bij LXA? Je bent van harte welkom om mee te lopen en praktijkervaring op te doen bij ons kantoor.

Tijdens je stage krijg je met alle facetten van de advocatuur te maken. Je denkt en werkt met ons mee in lopende dossiers, schuift aan bij onze vaktechnische overleggen, gaat mee naar zittingen en besprekingen met cliënten en geniet mee van onze kantoorborrels en sociale activiteiten: alles passeert de revue.

Je draait mee met advocaten van alle praktijkgroepen. Zo kun je een goed beeld vormen van de advocatuur en ons kantoor en ontdek je welke rechtsgebieden goed bij je passen. Ben je daar al over uit? Dan kun je ervoor kiezen om mee lopen op de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt. Hierdoor krijg je een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken binnen het rechtsgebied van jouw keuze.

Jouw studentstage bij LXA duurt 2 maanden en wordt fulltime ingevuld. Op deze manier haal jij het meeste uit deze leerzame en vooral leuke stageperiode!


Werkstudent

Na een geslaagde studentstage aan de slag als werkstudent. Een ideale bijbaan naast je studie.

Als werkstudent bij LXA werk je full time met ons mee aan lopende zaken en doe je naast je studie juridische werkervaring op. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je ook je scriptie bij ons schrijven. Je maakt gebruik van onze uitgebreide (digitale) bibliotheek en kunt rekenen op begeleiding en praktijkkennis van onze ervaren advocaten.

Zin in?

Aarzel niet en upload dan je motivatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen via de website of neem contact op met Monique Kuis.


lxa advocaten