De Vrouwenrechtswinkel Nijmegen zoekt gemotiveerde rechtenstudentes

Datum bericht: 25 maart 2024

De Vrouwenrechtswinkel Nijmegen is voortdurend op zoek naar gemotiveerde rechtenstudentes die ons team komen versterken!

Wij bieden jou de mogelijkheid om naast je rechtenstudie praktijkervaring op te doen door het draaien van spreekuren en het geven van juridisch advies aan vrouwen met uiteenlopende juridische vraagstukken. Zo oefen jij je spreek- en schrijfvaardigheden en maak je kennis met de juridische praktijk. Daarnaast organiseert de Vrouwenrechtswinkel diverse formele en informele activiteiten. Zo zijn we afgelopen jaar op zoek geweest bij de vrouwengevangenis in Ter Peel en zijn we na onze vergadering vaak in de stad te vinden onder het genot van een borrel.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur nu jouw sollicitatie naar bestuurvrw@hotmail.com met een motivatiebrief, curriculum vitae en ongeschoonde cijferlijst. We zijn met name op zoek naar tweedejaars rechtenstudentes die (bijna) in het bezit van hun propedeuse zijn.

Je dient minimaal één jaar beschikbaar te zijn om 1 à 2 keer per maand spreekuur te draaien, de maandelijkse medewerkstervergadering bij te wonen en om aanwezig te zijn bij de activiteiten.

Flyer open sollicitatie


images