Werkstudent secretariaat Dirkzwager

Datum bericht: 10 mei 2023

Wat ga je doen?

Als secretaresse ben je de steun en toeverlaat van diverse advocaten op de sectie Aansprakelijkheid en Verzekering. Je ondersteunt de advocaten zoveel mogelijk, waardoor de werkzaamheden uiteenlopend zijn. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit bellen met cliënten, advocaten en gerechtelijke instanties, agendabeheer en het bewaken van termijnen. Ook het uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails en het aanmaken en beheren van dossiers behoren tot de werkzaamheden van het secretariaat.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid en Verzekering. De landelijk opererende sectie heeft vooral verzekeraars en assurantiemakelaars als cliënt. De groep advocaten binnen de sectie waarvoor je gaat werken is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een focus op beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, en verzekeringsrechtelijke geschillen. Zij zijn veelvuldig betrokken bij omvangrijke internationale geschillen.

Wie ben jij?

Je bent rechtenstudent en op zoek naar een leuke bijbaan. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je kunt zeer goed overweg met de computer. Programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) Powerpoint hebben geen geheimen voor jou en je kunt vlot typen.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve, positieve, en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Wat bieden we je?

Een professionele en uitdagende werkomgeving waar je op hoog niveau nauw samenwerkt met collega’s. De sfeer binnen het team is positief en collegiaal. Daarnaast bieden we je:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een open cultuur en een informele sfeer.
  • Collega’s die ook buiten werktijd gezellige dingen met elkaar doen.
  • Leuke events, zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, sectie-etentjes, bbq’s en een jaarlijkse skitrip.
  • Een laptop om op te werken
Heb je interesse in deze vacature? Dan willen wij je graag aanmoedigen om te solliciteren. Dirkzwager streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen in onze organisatie.

dirkzwager nieuw logo