Werkstudent secretariaat Overheid en Vastgoed Dirkzwager (Arnhem)

Datum bericht: 24 mei 2023

Wat ga je doen?

Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, beheren van de agenda’s van de juristen met wie je werkt, opmaken c.q. uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, versturen van e-mails, aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een heel diverse functie.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de sectie Overheid & Vastgoed in Arnhem. Binnen deze sectie werken
(kandidaat-)notarissen, advocaten, fiscalisten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Jij zult werkzaam zijn voor de advocatuur, samen met vijf andere secretaresses.

De vastgoedwereld is dynamisch. Elke dag is anders. Wet- en regelgeving veranderen snel. De sectie Vastgoed bedient cliënten uit de regio en landelijk opererende partijen, bedrijven, non-profit organisaties en (semi)overheden. Het contact met onze cliënten is laagdrempelig en proactief. Intern is de werksfeer open en informeel.

Wie ben jij?

Je bent rechtenstudent en op zoek naar een leuke bijbaan. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je kunt zeer goed overweg met de computer. Programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) Powerpoint hebben geen geheimen voor jou en je kunt vlot typen.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve, positieve, en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Wat bieden we je?

Een professionele en uitdagende werkomgeving waar je op hoog niveau nauw samenwerkt met collega’s. De sfeer binnen het team is positief en collegiaal. Daarnaast bieden we je:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een open cultuur en een informele sfeer.
  • Collega’s die ook buiten werktijd gezellige dingen met elkaar doen.
  • Leuke events, zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, sectie-etentjes, bbq’s en een jaarlijkse skitrip.
  • Een laptop om op te werken

Heb je interesse in deze vacature? Dan willen wij je graag aanmoedigen om te solliciteren. Dirkzwager streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen in onze organisatie.

Meer informatie en solliciteren


dirkzwager nieuw logo