Informatie voor werkgevers & partners

De Career Service biedt aan werkgevers de mogelijkheid om hun organisatie en/of mogelijkheden voor juridische starters te promoten. Zo heeft de Career Service diverse mediakanalen tot haar beschikking waarmee zij gericht een bepaalde groep studenten kan aanschrijven. Bijvoorbeeld om extra aandacht te vragen voor de door u georganiseerde activiteiten (zoals inhouse dagen, masterclasses, summer courses en workshops). Uiteraard kunt u bij ons uw stageplekken en/of vacatures aanbieden, zodat wij deze doorplaatsen op ons vacatureplein. 

Career Service Partner worden

Door de support van onze partners kan de Career Service van de faculteit der rechtsgeleerdheid studenten en jonge alumni adviseren en begeleiden naar de arbeidsmarkt. Deze begeleiding vindt plaats in de vorm van trainingen, activiteiten gericht op solliciteren, in contact brengen met werkgevers en informatieverschaffing over de verschillende juridische branches.

Om al deze activiteiten mogelijk te maken is de Career Service voor haar voortbestaan afhankelijk van donaties. De faculteit is enorm dankbaar voor alle ontvangen giften.

Meer informatie

Heeft u interesse in een samenwerking met de Career Service van de rechtenfaculteit, of wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op via careerservice@jur.ru.nl.

logo-dirkzwager

Achmea Rechtsbijstand

Baker & McKenzie

AKD

Boels Zanders

CMS Law Tax

CPO

Daan Advocatuur & Notariaat

Dirkzwager

Hekkelman

Hogan Lovells

Holla

Loyens & Loeff

NautaDutilh

Poelmann van den Broek

Nysingh advocaten - notarissen

Simmons & Simmons

De Kempenaer

Van Doorne