Grotiusgebouw

Welkom bij de Graduate School

De Graduate School of the Faculty of Law van de Radboud Universiteit biedt een inspirerende, professionele en plezierige onderzoeksomgeving voor promovendi. Ook als u wilt werken aan een promotie naast uw baan elders of in uw vrije tijd. Dus ook als buitenpromovendus hoort u erbij en kunt u deel uitmaken van de Graduate School Law. Typisch voor ons onderzoek is de idee dat fundamenteel Veder, Michaelrechtswetenschappelijk onderzoek essentieel is voor de samenleving en voor de rechtspraktijk. Ik zie ernaar uit u hier te ontmoeten!

Prof. mr. Michael Veder
Vice-decaan onderzoek,
Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Wetenschappelijk klimaat

Jansen, Corjo

"Een aantrekkelijk wetenschappelijk klimaat: begeleiding door ervaren onderzoekers, uitstekende faciliteiten en veel mogelijkheden voor stages bij OO&R-partners of onderzoek in het buitenland."

Prof. mr. Corjo Jansen

Advocaat en buitenpromovenda

brouwer, nynke

"Ik werk niet aan een traditioneel proefschrift, maar schrijf losse artikelen die in wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd worden. De faculteit stimuleert dat ook. Een moderne en overzichtelijke manier van promoveren."

Mr. Nynke Brouwer

Begeleiding op maat

bulten, claartje

"Een promovendus krijgt ‘begeleiding op maat’. Variërend van intensieve gesprekken en discussies over juridische problemen tot hulp bij de totstandkoming van een goede structuur van een proefschrift."

Prof. mr. Claartje Bulten