Na uw promotie

Als u een carrière in de wetenschap ambieert, dan is het belangrijk in internationale peer reviewed tijdschriften te publiceren. Conferenties bijwonen is daarnaast niet alleen goed om uw werk te presenteren, maar ook om uw netwerk uit te breiden. Na uw promotie zijn er verschillende mogelijkheden om subsidie te krijgen voor verder wetenschappelijk onderzoek. U kunt al tijdens uw promotieonderzoek een aanvraag voorbereiden.

NWO Rubicon

Met een Rubicon-subsidie kunt u onderzoekservaring opdoen in het buitenland. Voor specifiek Nederlandse onderwerpen mag onderzoek gedaan worden aan een Nederlands instituut. U kunt een aanvraag indienen als u niet langer dan één jaar geleden bent gepromoveerd. Lees meer.

NWO Veni

De Veni is bedoeld voor talentvolle onderzoekers die maximaal drie jaar geleden zijn gepromoveerd, maar ook tijdens uw promotie kunt u een Veni-aanvraag voorbereiden. Het maximale bedrag is € 280.000,-. Meer informatie.

Mocht u interesse hebben in het aanvragen van een subsidie, neem dan contact op met de coördinator van Graduate School. Ook kunt u deelnemen aan de 'Veni-workshop'.