Op weg naar de eindfase

Het is belangrijk dat u zich in een vroeg stadium informeert over de procedures rondom de verdediging van uw proefschrift en de promotieplechtigheid. In het promotiereglement wordt deze procedure besproken.  De gehele procedure duurt ongeveer zes maanden.

Het proefschrift

Het promotiereglement bevat gedetailleerde aanwijzingen voor het proefschrift, inclusief een voorbeeld van de voorgeschreven titelpagina.

Het is mogelijk een ISBN-nummer (International Standard Book Number) aan het proefschrift toe te kennen. De uitgave is dan makkelijker vindbaar. De universiteitsbibliotheek kan dit voor u bestellen. Vul daarvoor het formulier in. Op dit formulier staat dat u medewerker moet zijn. De dienst wordt echter ook geleverd aan buitenpromovendi.