Decaan Piet Hein van Kempen

Natuurlijk betrekken wij graag onze alumni bij de lustrumactiviteiten. Als geen ander kunnen zij ons vertellen hoe het onderwijs, onderzoek en studentenleven er door de jaren heen heeft uitgezien. In de serie 'Herinneringen van Nijmeegse alumni' komen verschillende alumni aan het woord over hun ervaringen met de Nijmeegse rechtenfaculteit. Decaan Piet Hein van Kempen leidt de serie in met een kerstboodschap: "Op naar 2023, maar eerst nog een heel mooi 2020!".

Prof. mr. Piet Hein van Kempen

Piet Hein van Kempen is decaan en hoogleraar Straf- en strafprocesrecht bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit. Van Kempen is deskundig op het terrein van het Nederlands straf- en strafprocesrecht, internationaal en Europees transnationaal strafrecht en de Europese en internationale mensenrechten.