Reprise facultair theatercollege over erven en schenken bijna uitverkocht

Datum bericht: 22 februari 2019

Het eerste theatercollege van de rechtenfaculteit was een groot succes. Hoogleraar Successierecht en belastingen van rechtsverkeer Bernard Schols verzorgde in theaterzaal C een informatieve en onderhoudende avond over erven en schenken. De zaal was volledig uitverkocht, meer dan 170 personen woonden de voorstelling bij. Naar aanleiding van dit succes vindt op 21 maart 2019 een reprise plaats. Ook deze voorstelling is bijna uitverkocht. Er is veel interesse van juristen en niet-juristen in dit onderwerp.

De avond is interessant voor een ieder die meer wil weten over levenstestamenten, de bekende jubelton, het wijzigen van uw huwelijkse voorwaarden, het wel of niet kunnen onterven van uw kinderen of het al dan niet beneficiair aanvaarden van een erfenis. Medewerkers, alumni en overige geïnteresseerden kunnen kaarten via de website bestellen.

Onderstaand een korte impressie van het theatercollege.