Aanmelding Summer School 'Banking & Capital Markets Law' geopend

Datum bericht: 22 mei 2019

Radboud Universiteit, Università Cattolica del Sacro Cuore te Milaan en enkele andere gerenommeerde Europese universiteiten organiseren voor de tweede keer de International Summer School 'Banking & Capital Markets Law'. Promovendi, post‐docs en junior docenten kunnen zich tot en met 30 mei hiervoor aanmelden. Hoogleraar Financieel recht Danny Busch en hoogleraar Governance of Financial Institutions Guido Ferrarini zijn als programmaleiders actief betrokken bij de Summer School.

De Summer School vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 26 juli en brengt leden van de Europese onderzoeksgemeenschap bij elkaar om actuele kwesties op het gebied van Europees bank- en effectenrecht te bespreken in het licht van de meest recente hervormingen.

Programma
De eerste dag (22 juli) vindt plaats op de Università Cattolica del Sacro Cuore te Milaan met bekende sprekers uit de financiële sector, waaronder vertegenwoordigers van Consob, de Bank of Italy, ESMA, EBA, de ECB en de Europese Commissie. Na de eerste dag verplaatst de Summer School zich naar de prachtige omgeving van Villa Vigoni, Como. Daar worden interactieve workshops en seminars gehouden door senior academici, beleidsmakers en andere deskundigen uit de praktijk. De onderwerpen betreffen actuele ontwikkelingen en onderzoek in of met relevantie voor bank- en effectenrecht.

Meer informatie
Aanmelden is mogelijk tot en met 30 mei. Op de website van de Summer School kunt u meer informatie vinden en het aanmeldingsformulier invullen.

progetti-milan-sala-8