OO&R organiseert symposium 'Diversiteit'

Datum bericht: 9 januari 2020

Ter ere van het verschijnen van het boek Diversiteit, onder redactie van o.a. hoogleraar Ondernemingsrecht Claartje Bulten, vindt op donderdag 6 februari 2020 een gelijknamig symposium plaats. Het evenement wordt georganiseerd door Loyens & Loeff en het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht (OO&R).

Over 'Diversiteit'

Diversiteit raakt ons allemaal. Het gaat om (non)discriminatie, duurzaamheid, gelijkheid en verscheidenheid. Tegelijkertijd zijn daar inclusiviteit of inclusie: ‘je thuis voelen op het feestje waarvoor je bent uitgenodigd’. Iedereen in het bedrijfsleven en daarbuiten heeft het over diversiteit, maar wat houdt het precies in? Hoe bereiken we diversiteit en welke aspecten spelen een rol? Het is hoog tijd voor antwoorden. En dus voor een multidisciplinaire terreinverkenning. Diversiteit is immers veel meer dan een juridisch begrip.

Het symposium vindt plaats bij OO&R-partner Loyens & Loeff te Amsterdam. Bekijk de webpagina van het OO&R voor meer informatie en het aanmeldformulier. Deelname aan het symposium is kosteloos.

Diversiteit OO&R