Belle Beems nam deel aan de GUILD Doctoral Law Workshop van de Universiteit van Bologna

Datum bericht: 1 november 2022

Op 27 en 28 oktober vond de GUILD Doctoral Law Workshop plaats aan de Universiteit van Bologna. De workshop ‘Personae, res actiones? Taxonomies and borderlines in contemporary private law research framework’ was een groot succes. Belle Beems presenteerde hier haar onderzoek naar privaatrechtelijke handhaving van de Wet digitale markten en profiteerde van de waardevolle opmerkingen en feedback tijdens de workshop. Andere deelnemers brachten verschillende interessante onderwerpen aan het licht zoals vermogensrechtelijke relaties van internationale stellen, goede trouw in het contractenrecht en aansprakelijkheid van orakels in juridische contracten.

beems