Master International and European Law scoort bovengemiddeld goed in Keuzegids Masters 2022

Datum bericht: 8 februari 2022

De master International and European Law is beoordeeld als bovengemiddeld in de nieuwe Keuzegids Masters 2022, welke verscheen op 3 februari 2022. IEL is één van de elf masteropleidingen van de Radboud Universiteit die 'bovengemiddeld goed' scoren ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

De Keuzegids Masters vergelijkt alle masteropleidingen aan Nederlandse Universiteiten. De masteropleidingen worden vergeleken op vijf kernonderwerpen (inhoud, docenten, toetsing, voorbereiding loopbaan en sfeer) waarbij als basis de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2021 worden gebruikt. Een opleiding moet op drie of meer van deze kernonderwerpen uitzonderlijk goed scoren om te worden aangemerkt als 'bovengemiddeld'.

Lees hier welke andere Radboud-masters bovengemiddeld scoorden in de Keuzegids Masters 2022.